Hívjon minket: +36 1 425 1922
A legújabb hátsó rendszámtábla ügyben.

A legújabb hátsó rendszámtábla ügyben.

„A szürke rendszámot az okmányirodákban lehet igényelni, a legyártást követően pedig ugyanott lehet átvenni.” „a gépkocsi hátsó, fehér rendszáma áthelyezhető a kerékpárszállító eszközre”

Forrás: http://www.kormany.hu/hu/nemzeti-fejlesztesi-miniszterium/hirek/megoldodik-a-vonohorogra-szerelheto-kerekparszallitok-ugye
/
Kerékpár méretének kiválasztása.

Kerékpár méretének kiválasztása.

A komfortos kerékpározáshoz az Ön testének és a kerékpár méreteinek összhangban kell lennie, ezért nagyon fontos a megfelelő kerékpár kiválasztása. A kerékpár méretére jellemző mérőszám a vázmagasság. Az Önnek megfelelő vázmagasság meghatározása sokféleképp történhet. Két egyszerű módját az alábbiakban ismertetjük:
/
Kerékpár típusok | Melyiket válasszam?

Kerékpár típusok | Melyiket válasszam?

Sokszor felteszik ezt a kérdést vásárlás előtt. A múlt század 60-es éveitől kezdve a kerékpár már nem csak közlekedési eszköz. Megjelentek speciális igények és elkezdtek kialakulni a különböző kerékpártípusok. Ez a folyamat nem áll meg. A fejlődés töretlen és napjainkig tart. Mára a típusok oly mértékben különböznek egymástól, hogy egy típus csak egy igénynek felel meg. Általában a többi felhasználási területre alkalmatlan.
/
Beszállító partnereink

Beszállító partnereink

A Velotech kerékpár alkatrész családot cégünk a 2011-es évben kezdte el forgalmazni. A siker kulcsa a termékek kifogástalan minősége, megbízhatósága, modern formavilága és nem utolsó sorban kiváló ár-érték aránya. Választékunkban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő fényerejű (3,4,5,9 ledes) első és hátsó világítást, különféle villogókat és lámpákat,lakatokat, táskákat valamint sok egyéb alkatrészt és kiegészítőt.


/
Trekking kerékpárok

Trekking kerékpárok

A Mountain-Bike népszerűsége hosszú időn át töretlen volt, ám az utóbbi években új trónkövetelő lépett fel. Mára elmondhatjuk, hogy a vezető pozíciót átvette a Trekking Bike. Mit takar ez az elnevezés? Miért népszerű? 
/
Organikus és szinter fékbetétek.

Organikus és szinter fékbetétek.

A normál, más néven organikus fékbetét alapanyaga többnyire szerves szénvegyületek különböző megjelenési formái(karbon, kevlár, grafit). Gyárilag legtöbbször ilyennel szerelik a bringákat, mivel olcsó, minden körülmények között kiszámítható, állandó fékhatást produkál, hosszú az élettartama, és kíméli a féktárcsát.
/
Oko defektgátló folyadék

Oko defektgátló folyadék

Cégünk megkezdte az OKO kerékpáros defektgátló folyadékok értékesítését. 2015 decemberétől elérhető kereskedő partnereinknél.
/
Kerékpáros KRESZ változás.

Kerékpáros KRESZ változás.

A kerékpár vásárlásakor egy nagyon fontos szempontot mindig vegyünk figyelembe: A Magyarországon forgalomba hozott kerékpárok jelentős része nem felel meg a közúti közlekedés feltételeinek!
/