Hívjon minket: +36 1 425 1922

JOGI NYILATKOZAT

A biketrade97.hu oldalon található valamennyi információ (termékleírás, tájékoztató szöveg, képanyag, grafika), valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítása a BikeTrade97 Kft kizárólagos tulajdonát képezi, amely az 1999. évi LXXVI. Törvény szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. Ezek felhasználása, feldolgozása, másolása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos kifejezett hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, mely jogi következményeket von maga után.

A biketrade97.hu oldalon található információk szabadon letölthetők, megjeleníthetők, és nyomtathatók, amennyiben azok személyes felhasználásra készülnek. Kereskedelmi felhasználás esetén mindenképpen kérje a BikeTrade97 Kft hivatalos állásfoglalását.

A közzétett adatok, leírások, árlisták elkészítésekor a legnagyobb figyelemmel járunk el, mégis a tévedés lehetősége fennáll, ezért erre a jogot is fenntartjuk magunknak. A képek illusztrációk, az árak tájékoztató jellegűek. Az aktuális árakról és termékspecifikációkról kérdezze kollégánkat az elérhetőségeinken, vagy keresse partnereinket a kerékpárüzletekben.