Hívjon minket: +36 1 425 1922

JOGI NYILATKOZAT

A biketrade97.hu oldalon található valamennyi információ (termékleírás, tájékoztató szöveg, képanyag, grafika), valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítása a BikeTrade97 Kft kizárólagos tulajdonát képezi, amely az 1999. évi LXXVI. Törvény szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. Ezek felhasználása, feldolgozása, másolása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos kifejezett hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, mely jogi következményeket von maga után.

A biketrade97.hu oldalon található információk szabadon letölthetők, megjeleníthetők, és nyomtathatók, amennyiben azok személyes felhasználásra készülnek. Kereskedelmi felhasználás esetén mindenképpen kérje a BikeTrade97 Kft hivatalos állásfoglalását.

A közzétett adatok, leírások, árlisták elkészítésekor a legnagyobb figyelemmel járunk el, mégis a tévedés lehetősége fennáll, ezért erre a jogot is fenntartjuk magunknak. A képek illusztrációk, az árak tájékoztató jellegűek. Az aktuális árakról és termékspecifikációkról kérdezze kollégánkat az elérhetőségeinken, vagy keresse partnereinket a kerékpárüzletekben.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A BiketTrade97 Kft weboldala ingyenesen, mindenféle hivatalos adat megadása nélkül látogatható. Azonban weboldalunk nyújt néhány olyan szolgáltatást, amely használata regisztrációhoz kötött, és szükséges néhány személyes adatot megadni. Cégünk, mint e személyes adatok kezelője, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény előírásait betartva kezeli és tartja nyilván azokat. Kizárólag azok az adatok kerülnek nyilvántartásba, amelyek a felhasználó (magánszemély, vagy cég) a regisztráció folyamatának helybenhagyásával engedélyt ad.

A BikeTrade97 Kft a közölt adatokat semmilyen körülmények között nem teszi hozzáférhetővé harmadik fél számára. A megadott személyes adatok biztonságos tárolását, kezelését az 1981. január. 28. napján kelt Strasbourgi Egyezmény alapján az 1998. év VI. törvény vonatkozó rendelkezései szerint végezzük.