Hívjon minket: +36 1 425 1922

Szállítás

5. SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Ha a termékekből készlettel rendelkezünk, a szállítási határidő átlagosan 2 nap. Amennyiben nem rendelkezünk készlettel az adott termékből, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. A visszaigazolásban a vállalt szállítási határidőt pontosan megjelöljük. Ha a közölt szállítási határidő esetleg nem megfelelő, kérjük, hogy ezt a visszaigazolás megküldésétől számított 24 órán belül jelezni szíveskedjék.

Úton lévő termékre leadott készlet lekötés esetén a szállítási határidő a beérkezéstől számított 7(hét) nap.

Amennyiben a Termék nem érkezik meg Önhöz az a visszaigazolásban megjelölt időpontig, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, a problémát azonnal kezeljük!

A szállítását megelőző napon, telefonon vagy e-mailben időpontot egyeztetünk, hogy ne érkezzen váratlanul a szállítmány. 


6. SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

Csomagsúly         Fuvardíj

0-5kg-ig                  1400 Ft

5,1-10kg-ig            1600 Ft

10,1-22kg-ig          1800 Ft

22,1-25kg-ig          2000 Ft

25,1-30kg-ig          2400 Ft

30,1-40kg-ig          2800 Ft


A Termékek kiszállítása futárszolgálattal háztól-házig, a rendelésben megadott címre történik. A szállítási költségek a vételáron felül fizetendők.

A szállítás költségét nettó 30.000,- Ft feletti, egyösszegű vásárlás esetén cégünk átvállalja, ennél kisebb összegű rendelés esetén  a Magyarország területén levő cím esetében a szállítási költséget a következő táblázat mutatja:


7. A VÁSÁRLÓ MEGTEKINTÉSI KÖTELEZETTSÉGE

A Termék átvételekor köteles a leszállított termékek mennyiségét és csomagolását ellenőrizni. A mennyiséggel illetőleg olyan, a Termék csomagolását is érintő károsodásokkal kapcsolatos észrevételeket, melyek az átvételkor megfelelő gondossággal észlelhetőek, csak akkor tudunk elfogadni, ha azt a szállítónak jelzik.
Amennyiben a csomagolást sérültnek ítéli, bontsa fel a csomagot és ellenőrizze az áru épségét!
Sérülés esetén kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet a szállítóval.
A Termék átvételét követően csak olyan hibákra vonatkozó észrevételeket tudjuk elfogadni, amely az átvételkor megfelelő gondosság esetén sem volt észlelhető.


Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Tel/fax: +361-425-1922/ 26 mellék
E-mail: info@biketrade97.hu