Hívjon minket: +36 1 425 1922

Rólunk

A BikeTrade97 kereskedelmi Kft. fő profilja kerékpár alkatrészekés kiegészítők nagykereskedelmi (B2B) értékesítése főként belföldön, valamint a szomszédos országokban. 

Célkitűzésünk, hogy szolgáltatásainkat a leghatékonyabban, a lehető legjobb minőségben végezzük, az Önök igényeinek és elvárásainak a legjobban megfeleljünk. Ezért rendszerünket jól bevált Nyugat-európai szabványok alapján építettük fel. Cégünk tudatosan, a piaci igényeket, változásokat figyelembe véve építi és fejleszti folyamatosan a működési struktúráját a gazdaságosság és a megrendelői igények ismeretében. A szakmai fejlődésünk folyamatos töretlenségét biztosítja, hogy cégünk minden évben képviselteti magát hazai és nemzetközi kiállításokon, szakmai rendezvényeken kiállítóként vagy látogatóként, valamint munkatársaink meghatározott időnként szakmai képzésekben részesülnek. 

A vállalkozásunk fennállása óta a fejlődésünk töretlen, ezt köszönhetjük annak, hogy lelkiismeretesen, a megrendelőink igényeit mindig szem előtt tartva hozzuk meg döntéseinket, javító intézkedéseinket. 

Véleményem szerint csak az a vállalat lehet sikeres, amelynek vezetői és dolgozói képesek kitartóan és fegyelmezetten a kitűzött célok elérése érdekében kemény munkát végezni.

Társaságunk nagykereskedelmi tevékenységet folytat, melynek pontos menetét (a vevői igénytől a teljesítésig, esetleges reklamációt és annak kártérítési felelősségét) az Általános Szerződési Feltételekben szabályozzuk.

Berkes Gergely
ügyvezető