Beszállító partnereink

Beszállító partnereink

A Velotech kerékpár alkatrész családot cégünk a 2011-es évben kezdte el forgalmazni. A siker kulcsa a termékek kifogástalan minősége, megbízhatósága, modern formavilága és nem utolsó sorban kiváló ár-érték aránya. Választékunkban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő fényerejű (3,4,5,9 ledes) első és hátsó világítást, különféle villogókat és lámpákat,lakatokat, táskákat valamint sok egyéb alkatrészt és kiegészítőt.


A DDK csoport 1970-ben alapították Taiwanon. Kezdetben motorkerékpár ülések gyártásával, és javításával foglalkozott, 1982-ben belépett kerékpár-alkatrész piacra. Manapság a cég fő tevékenységi köre a jó minőségű, és elérhető árú kerékpár nyergek gyártása, forgalmazása. Néhány évvel ezelőtt stratégiai szövetséget kötött az olasz SMP SELLE-vel. Azóta a DESIGN Olaszországban, a gyártás pedig Vietnámban történik. A DDK nyergek sikerét a minőségének, a folyamatos fejlesztésnek, és innovatív termékeinek köszönheti.A Deestone cég több mint 30 évvel ezelőtt fogott bele a kerékpár gumiköpenyek és tömlők gyártásába. Mára Thaiföld legnagyobb járműabroncs gyártójává fejlődött. Kerékpárok, motorkerékpárok, személyautók teherautók és munkagépek gumijait állítják elő 3 gyárban több mint 3000 alkalmazottal. Forgalmuk 400M USD, aminek már csak 6-8 %-a a kerékpár. Cégünk kizárólagos forgalmazója a Deestone termékeknek.A Peruzzo olasz cég 25 éve foglalkozik kerékpárszállítók gyártásával.A Peruzzo kerékpárszállítók mellett az európai gyártás minősége, a gyártási tapasztalat, a megbízhatóság, a szinte korlátlan variálhatóság és a kedvező jellemzi. 2012 -ben is folyamatosan bővülő választékkal kínálunk megoldást a tetőn, az autó hátulján, vagy vonóhorgon történő kerékpárszállításra.
Wellgo - Taiwani kerékpár pedál gyártó vállalat. Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően elismert minőséget képvisel. Számos nagy nevű márka beszállítója. Többek között a BBB és Accor márkát is a Wellgo gyártja.
ZOOM / HL CORP LTD.-t 1991-ben alapították Taiwanon. Termékeiket ZOOM márkanév alatt hozzák forgalomba. Világmárka kerékpár-iparban.A gyártó az elmúlt években hosszútávú fejlesztéseket hajtott végre, ennek keretében termékpalettájukra a hagyományosan jó minőségű kerékpár kormányok és kormányfejekmellett felkerültek a nyeregcsövek, tárcsafékek, teleszkópos villák, kormánytoldatok. Ezen termékek kedvező ár/érték arányukkal tűnnek ki mezőnyből. Prémium márkája a SATORI. Sok márka beszállítója. Többek között az FSA is tőle vásárol.Giyo - A gyártó több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik pumpagyártás terén. Magyarországon a Giyo az egyik legnépszerűbb kerékpár pumpa.
Termékeiket a magas minőség és a versenyképes ár jellemzi, melyet folyamatos fejlesztéssel tesznek elérhetővé.
Cégünk az idei évben kibővített választékkal forgalmazza a hagyományos és új fejlesztésű pumpákat.A Propalm kerékpár markolat gyártó céget 1987-ben alapították Taiwanon. Családi vállalkozás.
A gyár stratégiája a folyamatos fejlesztés, miáltal mindíg minőségi és stílusos kiegészítőket állítanak elő.Tektro - Minőségi fékrendszerek gyártója.  Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően elismert minőséget képvisel. Nagyszerű ár-érték arányú termék./